Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

27. 07. 2022. 16:11 >> 16:09

"PROMJENIO NAVIKE FUDBALERA"

Azar: Ukinuo bi VAR, ubio je draž fudbala

Belgijski fudbaler Eden Azar nije fan VAR tehnologije i izjavio je da smatra da to nije donijelo boljitak fudbalu, kao i da bi bio najsretniji kad bi se videotehnologija izbacila iz fudbala.

"Uopšte mi se ne sviđa VAR. Ja bih ga uklonio. Potpuno. Pogreške su dio fudbala, čak i sudijske", rekao je 31-godišnji Belgijanac kojeg je Real prije tri godine doveo za 115 miliona eura.

Azar je dodao koliko je VAR promjenio navike fudbalera.

"Budući da se ljudi stalno žale, uveli su VAR. I što se sada događa? Kad damo gol, čekamo i izgubimo onaj osjećaj sreće kad zatresemo protivničku mrežu. Ništa više nije isto. Kad date gol i mislite da je sve regularno, uvijek postoji strah da će se svirati nešto s početka akcije ili detalj koji niste primijetili. VAR se pretvorio u najvažniji dio utakmice. Ja bih ga potpuno izbacio", kazao je Belgijnac.

VAR je uveden prije Svjetskog prvenstva 2018. godine i mnogi fudbaleri su i dalje protiv njega jer smatraju da se njegovim korištenjem ubija draž fudbala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније