Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

29. 04. 2019. 15:12 >> 15:15

NEMA VREMENA ZA PORODICU

Kanavaro napustio selekciju Kine nakon samo mjesec

Fabio Kanavaro iznenadio je čelnike Fudbalskog saveza Kine nakon što je podnio ostavku poslije samo dvije utakmice na čelu ekipe.

Italijan je preuzeo reprezentaciju Kine u martu i nakon toga upisao dva poraza.

Nakon toga je saopštio da je odlučio da se povučei da se više posveti porodici jer smatra da ne može jednako kvalitetno voditi i reprezentaciju i Guangžou Evergrande čiji je trener od 2017. godine.

"Uz dužno poštovanje prema ovoj velikoj zemlji, osjećam da je neophodno da objavim odluku o povlačenju iz reprezentacije. Ne mogu više jer zbog dva posla nemam vremena za porodicu", rekao je Kanavaro.

Na klupi Kine naslijedio je sunarodnika Marćela Lipija, koji ju je napustio nakon ispadanja u četvrtfinalu Azijskoga kupa u januaru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније