Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 03. 2020. 13:20 >> 13:19

"MORAMO UČITI OD KINE"

Kanavaro: Teško će biti fudbala ove sezone u Evropi

Trener kineskog kluba Guangdžou Evergrande Fabio Kanavaro ocijenio je da će biti veoma teško da se bilo koja od evropskih fudbalskih liga nastavi ove sezone.

"Mislim da će trebati mnogo vremena da se epidemija završi u Italiji i Španiji. Biće veoma teško da se tamo, i u ostalim zemljama Evrope, nastavi fudbal prije kraja sezone. Moramo da učimo od Kine, oni imaju mnogo iskustva u ovoj situaciji", rekao je Kanavaro za španske medije.

Fudbal je zbog pandemije koronavirusa zaustavljen u najvećem dijelu Evrope.

Kanavaro, trener koji radi u zemlji koja je epicentar pandemije, takođe je kazao da bi Italija i Španija trebalo da se ugledaju na Kinu.

Kina nema novih slučajeva koronavirusa, a pozitivni su samo oni koji su se vratili iz inostranstva.

"Virus u Guangdžouu je pod kontrolom i život počinje da se normalizuje. Nema više ograničenja, samo 14 dana samoizolacije. Ja ću za dva dana završiti karantin. Svi koji se vratimo iz inostranstva to moramo da uradimo. Boravak kod kuće je neophodan jer tako virusu ne daljemo priliku da zarazi više ljudi", kazao je Kanavaro.

Italija i Španija su najveća žarišta koronavirusa u Evropi.

Italija u utorak ima 6.820 mrtvih, dok je u Španiji 2.694.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније