Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

03. 07. 2023. 23:00 >> 23:01

BIVŠI TRENER BENEVENTA

Kanavaro moguća zamjena za Pirla na klupi Karagumruka

Fatih Karagumruk želi da imenuje Fabija Kanavara za novog glavnog trenera, ali je bivši defanzivac navodno tražio vrijeme, jer želi da razjasni nekoliko stvari.

Turska ekipa još uvijek traži zamjenu za Andreu Pirla, koji je odlučio da se povuče sa mjesta trenera na kraju prošle sezone.

Kanavaro je nedavno bio na čelu Beneventa u Seriji B, gdje je vodio tim na 17 utakmica od septembra 2022. do februara ove godine, a otpušten je poslije niza od šest utakmica bez pobjede.

Kako je prenio novinar Alfredo Pedula, nedavno su vođeni razgovori između Kanavara i Fatih Karagumruka, pri čemu je bivši defanzivac izabran da zamijeni Pirla.

Kanavaro je tražio vremena od čelnika, kako bi sagledao cijelu situaciju prije nego što donese konačnu odluku, pošto želi da zna koliki je budžet kluba za narednu sezonu.

 

Sa druge strane, dobroobaiješteni novinar Đanluka Di Marcio je prenio je informaciju da je postignut dogovor između Kanavara i Fatiha Karagumruka, tako da bi ugovor mogao biti uskoro potpisan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније