Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

02. 09. 2017. 22:11 >> 02:29

TEREN POTOPLJEN

Prekinuta utakmica Hrvatske i Kosova

U Zagrebu se nije igralo ni pola sata.

Fudbalska utakmica sedmog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, između reprezentacija Hrvatske i Kosova na stadionu "Maksimir" u Zagrebu prekinuta je u 27. minutu zbog natopljenog terena.

Zbog jake kiše u Zagrebu teren stadiona Maksimir je natopljen vodom i lopta je često zastajala u barama, kojih je bilo na gotovo svim djelovima igrališta.

Glavni sudija Stefan Johaneson i delgat utakmice su odlučili da se utakmica ne odigra večeras, a novi termin biće naknadno određen.

Prekid utakmice zbog kiše činio se kao izgledan još od kasnog poslijepodneva, jer tada je kiša, koja je padala u Zagrebu, prerasla u pljusak i veliko nevrijeme praćeno grmljavinom. Padaline nijesu jenjavale kako se utakmica bližila, piše zagrebački portal Indeks.

U istoj grupi, ranije danas odigran je duel između Finske i Islanda. Finci su napravili iznenađenje i slavili rezultatom 1:0, i tako udaljili "ribare" od plasmana na SP.

U toku je meč Ukrajine i Turske u Kijevu, a domaći su na pragu pobjede, pošto vode 2:0 desetak minuta prije kraja.

Ukrajina je tak preuzela prvo mjesto sa 14 bodova Hrvatska ima bod manje, dok je Island ostao na trećem mjestu sa 13 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније