Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 03. 2022. 17:45 >> 17:46

RONALDO PRED S. MAKEDONIJU

Na nama je odgovornost da budemo najbolji i da pobijedimo

Najbolji portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo je rekao da njegova reprezentacija ide na pobjedu i istakao da Mundijal ne može da prođe bez Portugala.

"Ovo je finale, spremni smo. A da li smo mi favoriti? Ne razumijem se u takve stvari, ali sam se uvijek smatrao favoritom, bilo da igramo kod kuće ili u gostima. Vrlo je jednostavno, ako pobijedimo idemo na Svjetsko prvenstvo, ako ne pobijedimo - ispadamo. Na nama je odgovornost da budemo najbolji i da pobijedimo", rekao je on, a prenose makedonski mediji.

Kako je naveo portal Sport (sport1.mk), na današnjoj konferenciji za novinare portugalske novinare je zanimalo da li će mu eventualni plasman Portugala u Katar biti posljednje Svjetsko prvenstvo u karijeri.

"Vi ljudi imate običaj da mi stalno postavljate isto pitanje. Ja sam taj koji će odlučivati za svoju budućnost - samo ja. Ako se osjećam dobro nastaviću, ako ne vodim računa o sebi - neću nastaviti. Ja sam taj koji odlučuje", rekao je Ronaldo.

Portugalski golgeter, koji je najbolji strijelac svih vremena, istakao je da je njegova ekipa spremna za finale baraža i da nije pitanje da li može da prođe na Svjetsko prvenstvo bez Ronalda, već da ne može na Svjetsko prvenstvo da bude bez Portugala, koji je dio najvećeg svjetskog fudbalskog takmičenja od 1998. godine.

"Svjetsko prvenstvo bez Ronalda? Nema Svjetskog prvenstva bez Portugala. Nema pojedinaca, ovo je timski sport, ovo je grupa, ovo je za sve", rekao je Ronaldo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније