Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

N.R.

22. 07. 2024. 22:04 >> 22:30
Čitaj mi:

generalna proba

Srbija nadigrala Grčku pred put u Pariz

Košarkaška reprezentacija Srbije odigrala je odličan meč i savladala Grčku u posljednjoj provjeri pred put u Pariz - pobjeda 94:72 u punoj "Beogradskoj areni".

Najbolji u selekciji Srbije bio je kapiten Bogdan Bogdanović sa 19 poena, Nikola Jokić je ubacio tri manje, dok je Filip Petrušev meč završio sa 15 koševa.

Kod Grčke, Janis Adetokumbo je ubacio 17 poena.

Srbija će na Olimpijskim igrama biti u grupi sa SAD, Južnim Sudanom i Portorikom, dok će Grcima rivali biti Španija, Australija i Kanada.

Po prvi put na pripremama selektor Srbije, Svetislav Pešić, na raspolaganju je imao svih 16 igrača od kojih će četvorica ispasti sa konačnog spiska za Olimpijske igre u Parizu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније