Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

S.V.

23. 10. 2024. 20:52 >> 22:14
Čitaj mi:

Janjević: Ostaje žal zbog trećeg primljenog gola; Vukanić: Nismo imali sreće

Trener Budućnosti Marko Janjević kazao je da ostaje žal zbog primljenog gola u nadoknadi protiv Trabzona. Ipak, poručio je da će njegova ekipa učiniti sve da nadoknadi večerašnji poraz u Turskoj 3:1 i prođe u 3. kolo Lige šampiona za mlade.

"Poveli smo iz prekida, ali ostaje žal zbog primljenog gola u 94. minutu. Ali, protivnik je bio bolji za ta dva gola. Bilo bi nam laše u revanšu, ali porbaćemo sve u revanšu da prođemo", kazao je Janjević za TVCG.

Istakao je da nema predaje...

"Mi ćemo probati sve da nadoknadimo dva gola, napadaćemo. Ostaje da se vidi u kojem ćemo sastavu nastupiti, to nije pitanje za mene. Nadam se najboljoj ekipi", istako je Janjević.

Osvrnuo se na uslove kakve ima rival

"Vidjeli smo fantastičan kompleks Trabzona, teren. Stvarno je uživanje biti dio svega ovoga, dio Lige šampiona. Ponosan sam na momke, izgarali su do posljednjeg trenutka", zaključio je trener Budućnosti.

Danilo Vukanić je bio jedini strijelac za Budućnost.

"Čestitke Trabzonu, bili su bolji. Mi nismo imali sreće, jer smo treći gol primili praktično iz posljednjeg šuta. Borili smo se do posljednjeg atoma snage, pohvalio bih i našeg golmana Iliničiča, koji je sjajno branio. Nadam se da ćemo biti kompletni i uz podršku sa tribina, vjerujemo u pobjedu", kazao je Vukanić za TVCG.

Golman "plavih" Uroš Ilinčić bio je jedan od najboljih na terenu.

Bili smo dobri u prvom poluvremenu. Treba reći da je Trabzon jako kvalitetan rival, posle ih je pogurala i publika, nevjerovatan ambijent je bio. Poremetilo nas je to što smo odmah primili gol , nakon što smo poveli. Primili smo gol u nadoknadi, baš kao u Tbilisiju, šteta. Nadam se da možemo da prođemo dalje i usrećimo navijače", kazao je golman "plavih" za TVCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније