Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

25. 10. 2024. 11:55 >> 11:55
Čitaj mi:

KRALJ ČARLS ŠOKIRAN IZNOSOM

Hari i Megan potpisali predbračni ugovor: Evo šta Megan dobija u slučaju razvoda 

Princa Harija i Megan Markl svjetski tabloidi razvode otkako su se vjenčali. No, čini se da su njih dvoje u inat svima nikad srećniji i zaljubljeniji. Ili bar tako djeluju kada se negdje pojave zajedno u javnosti.

 


A šta ako stvarno dođe do razvoda? Ako ni naizgled savršen par ne uspije da se odupre opštem trendu, pa odluči da prekine priču koja nas već godinama intrigira? Kako upućeni tvrde za Daily Mail, princ Hari i Megan Markl su prije vjenčanja potpisali predbračni ugovor, u kojem se navodi da bi vojvotkinji od Saseksa i bivšoj glumici u slučaju razvoda pripalo 80 miliona dolara za izdražavanje djece, Arčija i Lilibet.

Kralj Čarls znao je za ovaj dokument, ali se, navodno, nije složio sa pomenutim iznosom. Prema još nekim navodima, Hari bi imao njegovu punu podršku oko starteljstva nad djecom, a mogle bi da mu budu vraćene i titule koje je izgubio kada je okrenuo leđa porodici.

A zašto je ova priča aktuelna? Pa, zato što mediji posljednjih dana bruje o razvodu Saseksovih, a izvori bliski paru uvjeravaju nas da će do toga "sigurno doći". Kako je US Weekly izračunao, Hari je za dvije nedjelje promijenio tri kontinenta, a supruga mu ni na jednom nije pravila društvo.

Možda je turneja od Njujorka preko Londona do Lesota za nju bila previše naporna? A i neko mora da ostane kod kuće da brine o djeci koja su još mala, zar ne?

I Megan je, s druge strane, imala zapažene solo izlete. Mnogi su primijetili da više uopšte ne pazi na ponašanje, kao da je taj teret skinula s leđa kada su ona i Hari odustali od kraljevskih obaveza.

S obzirom na to da se u posljednje vrijeme ne pojavljuju zajedno na događajima, blizak izvor zaključio je da su riješili da se svako pozabavi svojom karijerom. Da li to znači i da će uskoro svako krenuti svojim putem, tek ćemo da vidimo.

No, ako se i desi da se razvede od britanskog princa, Megan Markl imala bi sasvim dovoljno novca na računu da nastavi da uživa u lagodnom životu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније