Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj.

23. 10. 2024. 12:55 >> 13:18

KONFERENCIJA ZA NOVINARE

Milatović se izvinio novinarki RTCG-a Aleksandri Jovančević

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović izvinio se novinarki Radija i Televizije Crne Gore zbog neprimjerene reakcije tokom konferencije za medije uoči lokalnih izbora u Podgorici.

„Ukoliko je moja reakcija bila neprimjerena želim da Vam se izvinim. Žao mi je što jedan fokus sa upitne nezavisnosti uređivačke politike RTCG-a skrenut u pogrešnom pravcu. Mislim da moja rekacija nije bila okrenuta prema vama lično nego u dijelu nazadovanja uređivačke politike Javnog servisa. Negdje sam osjećao potrebu da se zbog toga izvinim“, rekao je predsjednik.

Podsjetimo, Milatović je krajem septembra verbalno napao našu novinarku Aleksandru Jovančević, jer ga je pitala da li je zloupotrijebio funkciju tako što je snimio izborni spot u svom kabinetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније