Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ N1 ]

06. 08. 2024. 21:56 >> 21:56
Čitaj mi:

popularna serija

Poznato koliko će sezona imati „Kuća zmaja“

Konačno je potvrđeno koliko će sezona biti HBO serija "Kuća zmaja" (House of the Dragon) imati.

Tokom konferencije za novinare u ponedjeljak na kojoj se raspravljalo o finalu druge sezone „Kuće zmaja“, šouruner i jedan od tvoraca serije Rajan Kondal otkrio je da će prikvel „Igre prijestola“ (Game of Thrones) uključivati još dvije sezone i da će se završiti četvrtom sezonom, navodi Variety.

Kondal je takođe potvrdio da treću sezonu trenutno pišu, sa planom da produkcija počne rane 2025. godine.

Na pitanje da li će i treća sezona imati osam epizoda, koliko je trajala druga sezona, Kondal je rekao:

„Nisam razgovarao sa HBO-om o tome. Samo bih očekivao da će ritam serije, iz perspektive dramatičnog pripovijedanja, ostati isti od druge sezone“, naveo je.

Autor „Pjesme leda i vatre“ Džordž R. R. Martin, koji je takođe jedan od kreatora „Kuće zmaja„, ranije je izjavio na svom ličnom blogu da vjeruje da bi bile potrebne četiri sezone od po 10 epizoda da bi se ispričao „Ples zmajeva“ iz njegove knjige „Vatra i krv“.

Ali do sada, HBO nije potvrdio koliko će sezona trajati „Kuća zmaja“.

HBO-ova adaptacija Martinove „Igre prijestola“ – zasnovana na njegovoj još uvijek nezavršenoj seriji „Pjesma leda i vatre“ – trajala je osam sezona od 2011. do 2019. godine.

Trenutno je HBO usred produkcije za još jednog „Igre prijestola“, pod nazivom „Vitez Sedam kraljevstava“, koji je zasnovan na Martinovim „Pričama o Danku i Jajetu“, a dešava se 100 godina prije događaja iz „Igre prijestola“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније