Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ b92 ]

29. 07. 2024. 11:28 >> 11:28

NA AUKCIJI U SAD

Bikini iz "Ratova zvijezda" prodat za 175.000 dolara

Zlatni bikini princeze Leje iz filma "Ratovi zvijezda", koji je nosila pokojna američka glumica Keri Fišer, prodat je na aukciji u SAD za 175.000 dolara.


Ovo nije jedina stvar koja je prodata, naime čuveni kostim, koji je ta glumica nosila u filmu "Povratak Džedaja" prodat je zajedno sa minijaturnim avionom korišćenim u četvrtom dijelu "Ratova zvijezda" za 1,6 miliona dolara.

Bikini i kostim prodati su na aukciji kompanije Heritage Auctions u petak u Holivudu, prenio je Gardijan. Na aukciji je prodat i filmski poster iz "Zvjezdanih staza IV. Putovanje kući Boba Pika" koji je prodat za 106.250 dolara.

Torov čekić iz Marvelovog filma "Tor: Mračni svijet" prodat je za 81.250 dolara. Kostim princeze Leje postao je jedan od najpoznatijih kostima u istoriji filma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније