Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Klix.ba ]

29. 07. 2024. 11:40 >> 11:40
Čitaj mi:

ASTRO

Kako izgleda idealan odmor za vaš horoskopski znak?

Horoskop nam otkriva da je idealan odmor sasvim drugačiji za svaki znak Zodijaka - neki vole da se opuste, dok drugi traže samo avanturu. Ukoliko još nemate planove za odmor, a želite da se opustite i provedete, postoji odmor i destinacije koje bi najviše prijale vašem horoskopskom znaku, tvrde astrolozi.

 


Ovan

Vi ste dinamična osoba, tako da vam nije potreban sveobuhvatan odmor, gdje možete samo da se opustite. Potrebna vam je aktivnost, ekstremni sportovi, stvaranje dragocjenih uspomena sa ljudima koje volite.
Idealna destinacija za vas je Španija. Ispunjena je živim bojama, a vaš entuzijazam žudi za svečanostima.

Bik

Idealan odmor za vas je odmor pun udobnosti i luksuza, tako da se možete potpuno opustiti i napuniti baterije. Izaberite posebno odmaralište, gdje možete uživati samo u vrhunskim uslugama.
Idealna destinacija za vas je Francuska. Favorizujete čula i zadovoljstvo, pa ćete se u Francuskoj osjećati kao kod kuće.

Blizanci

Vaš odmor iz snova je kombinacija opuštanja i avanture. Pronađite smještaj sa posebnim bazenom i pogledom koji će vam oduzeti dah, steći nove prijatelje i otkriti najpopularnija mesta.
Idealna destinacija za vas je Brazil. Brazil je odredište puno čuda i može da uzbudi radoznali znak koji žudi za spontanošću.

Rak

Želite odmor sa svim svojim najmilijima, tako da uvijek idete u velikim grupama. Obezbjeđujete da svi koje volite uživaju u udobnosti i nikada se ne plašite da budete odgovorni za sve.
Idealna destinacija za vas je Novi Zeland. Volite da budete u blizini okeana ili jezera, a priroda je na Novom Zelandu najljepša.

Lav

Potreban vam je odmor na kome se osjećate kao prava zvijezda! Snimate mnogo fotografija, objavljujete na Instagramu i ne plašite se da pokažete svima koliko se zabavljate. To je vama važan deo odmora.
Idealna destinacija za vas je Grčka. Vatra u vama vodi do toga da žude za ekspresijom, inspiracijom i kreativnošću, a Grčka je prepuna strasti.

Djevica

Na koji god odmor da odete, potrebna vam je organizacija da se opustite. Ne odustajete od ovakvog ponašanja ni kada izađete iz kuće, ali inače ne možete da se odvojite od stresa.
Idealna destinacija za vas je Kalifornija. Volite prirodu i putovanje - tamo možete da putujete duž obale, od planina do okeana ili od pustinja do metropole - sve u jednom danu.

Vaga

Idealan odmor za vas je onaj koji neko drugi organizuje ili uzimate aranžman preko agencije, tako da nemate previše odluka koje treba da donosite i da možete potpuno da se opustite.
Idealna destinacija za vas je Ibica. Volite da se družite i uživate u noćnom životu, pa je ovo mjesto puno uzbuđenja.

Škorpija

Potreban vam je odmor na osamljenoj plaži, gdje možete da se opustite čitajući zadivljujuće knjige. Ne želite da vam bilo ko smeta i najčešće birate da potpuno odustanete od telefona.
Idealna destinacija za vas je Egipat. Vi ste povezani sa misterijom i magijom, pa će vas istorija Egipta očarati i zapaliti vašu fascinaciju natprirodnim.

Strijelac

Potreban vam je odmor na kome možete da šetate, otkrivate nova mjesta i stvarate uspomene za cio život. Uopšte ne volite da boravite u svojoj sobi, ali uvijek birajte da idete automobilom do najpopularnijih mjesta.
Idealna destinacija za vas je Južna Afrika. Poznati ste po svojoj želji za lutanjima i potrebi da istražujete, a tamo imate svega od kratkih ili produženih safarija do prelijepih plaža i nezaboravnih vinskih izleta.

Jarac

Odmor je jedino vrijeme kada uspijete da se potpuno opustite i odustanete od posla, makar na nekoliko dana. Imate trenutke kada samo želite da ostanete u luksuznom odmaralištu, ali i trenutke kada na kraju izađete.
Idealna destinacija za vas je Island. Vama vlada Saturn, planeta leda, pa bi vam usred ljeta bilo odlično na Islandu, gdje je priroda surova.

Vodolija

Volite da isprobavate nova iskustva, tako da ne odustajete ni od čega. Bilo da se radi o času kuvanja, zabavi na plaži ili avanturističkom parku, prisutni ste.
Idealna destinacija za vas je Japan. Kao znak koji najviše razmišlja o napredovanju, Zemlja izlazećeg sunca bila bi vaš drugi dom.

Ribe

Volite da pobjegnete na udaljena mjesta, gdje možete da se isključite od svega i potpuno se opustite. Šta može biti ljepše od toga?
Idealna destinacija za vas je Portoriko. Egzotična zadovoljstva su za znak koji je rođen u vodi. Pješčane plaže, muzika i romantika je mjesto za vas.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније