Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Nova.rs [ I. P. ]

14. 07. 2022. 16:42 >> 16:39

PRETPLATA ZA KORISNIKE

Netfliks se udružio sa Majkrosoftom: Stiže jeftiniji paket

Platforma "Netfliks" udružila se sa kompanijom "Majkrosoft" kako bi ponudila jeftiniji plan pretplate korisnicima koji će prikazivati oglase, javlja danas BBC.

"Netfliks" kaže da će usluga biti "dodatak" njegovim postojećim planovima, koji ne uključuju reklame. Kompanija još nije zvanično otkrila koliko planira da naplati pretplatnicima za novu uslugu.

"Netfliks" je najavio taj potez nakon što je prijavio svoj prvi gubitak pretplatnika i otpustio stotine radnika ranije ove godine.

Platforma za striming izgubila je 200.000 pretplatnika u periodu od januara do marta, u poređenju sa 2,5 miliona, koliko su analitičari očekivali da će kompanija povećati u tom periodu.

Kompanija je saopštila da je odabrala Majkrosoft kao svog globalnog partnera za tehnologiju oglašavanja i prodaje kako bi uvela "plan pretplate po nižoj cijeni sa oglasima", navodi BBC.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније