Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ A.M./Klix.ba ]

09. 08. 2024. 22:22 >> 22:27
Čitaj mi:

Dvostruko veći broj

Instagram povećao broj fotografija u jednom postu na 20

Za korisnike društvene mreže Instagram stigle su dobre vijesti.

Korisnici Instagrama odsad u jednom postu mogu objaviti do 20 fotografija i klipova, što je dvostruko veći broj u odnosu na ranije. Predstavnik društvene mreže je za Engadget kazao da je limit povećan s 10 na 20 "komada" medijskog sadržaja, a ovo poboljšanje stiže do svih korisnika.

Starije korisnike ovo može podsjetiti na period kasnih 2000-tih i njihove objave na Facebooku.

Dugo prije nego je matična kompanija promijenila ime u Meta, Facebook je bio mjesto za objavu većeg broja fotografija. S obzirom da su se smartphonei u to vrijeme tek počeli pojavljivati, većina fotografija je snimana digitalnim fotoaparatima koji baš i nisu mogli stati u džep.

Carousel format postova na Instagramu za sve korisnike se pojavio 2017. godine, no postovi su bili ograničeni na 10 fotografija/klipova.

Instagram istražuje dodatne funkcije carousela od njegove prvobitne pojave, poput mogućnosti uklanjanja samo jedne fotografije iz niza te dodavanja muzike postovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније