Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

26. 06. 2021. 10:51 >> 10:52
2

USKORO KRAJ

Internet Explorer odlazi u istoriju

Internet Explorer i dalje postoji – ali, ne zadugo. Još u oktobru 2020. godine dobili smo informaciju da je došao kraj Internet Exploreru, a sada ćemo se i zvanično oprostiti od njega.

Konačan kraj za Internet Explorer stiže sa novim operativnim sistemom Windows 11. Kada budete ažurirali svoj operativni sistem i prešli na Windows 11, više nećete imati Internet Explorer.

Posljednja verzija IE je 11, koji i dalje ima podršku i ažuriranja i "živjeće" makar do 2022. godine.

U avgustu 2021. godine biće ukinuta podrška i ažuriranja, a do početka 2022. godine Internet Explorer biće dostupan za skidanje i korišćenje, ako neko bude htio.

Microfost Edge ostaće jedini Microsoft pregledač.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније