Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.M.

15. 09. 2024. 12:18 >> 12:18

LOKALNI IZBORI

Pokret Naprijed: Srećni smo što ostale liste podržavaju naš program

Lista “Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu” je izuzetno srećna što je nakon DPS-a, koji je podržao našu ideju o subvenicionisanju vrtića, sada i lista “Za bolju Podgoricu” podržala naš predlog za formiranje Sportskog društva “Budućnost” koji smo iznijeli u svom programu, a prezentovali javnosti još 23. avgusta, saopšteno je iz Pokreta Naprijed.

“Ovo samo pokazuje da je program Pokreta Naprijed vrlo čitan i da ima dosta uticaja među našim političkim konkurentima. Podsjećamo još jednom sve koji učestvuju u kampanji za Podgoricu da ovo nije referendum na kojem ćemo odlučivati o ulasku u Evropsku uniju, za ili protiv nezavisne Crne Gore ili napuštanju NATO-a”, ističu oni.

Ovo su izbori, dodaju, o tome kako unaprijediti život nas, građana Podgorice, kako doći do više radnih mjesta, manje bahate vožnje, više vrtića, škola i zelenila.

“Lista “Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu” će nastaviti da vodi pozitivnu kampanju baziranu na programu i poziva i ostale učesnike u izbornom procesu da preuzmu naše ideje koje im se sviđaju jer ćemo samo tako pokrenuti naš grad NAPRIJED”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се