Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

B.B.

15. 09. 2024. 14:10 >> 14:10
Čitaj mi:

BOROVINIĆ BOJOVIĆ

Cilj da čujemo potrebe građana i napravimo moderna i uređena naselja

Nositeljka liste koalicije "Za budućnost Podgorice - grad svih nas" Jelena Borovinić Bojović poručila je da je najvažnije da čuju šta građanima treba, te da će biti posvećeni transformaciji podgoričkih naselja u moderne, uređene i održive oaze koje odgovaraju potrebama stanovnika.

Ona je danas sa kandidatima za odbornike posjetila Blok 5 gdje je sa građanima razgovarala o budućnosti Podgorice.

"Izuzetno je važno što danas ovdje razgovaramo. Vi najbolje znate šta vam fali i šta vam treba u vašem naselju. Mi smo tu da vas saslušamo i da zajedno sa vama napravimo plan kako da vaše naselje bude još bolje za život. Mi smo posvećeni transformaciji podgoričkih naselja u moderne, uređene i održive oaze koje odgovaraju potrebama građana. Vi tu imate najbitniju ulogu zato što upravo vi treba da svojim idejama oblikujete naselja u kojima živite. Vlast treba da vas sluša i da vaše ideje pretvori u konkretne planove i projekte", rekla je Borovinić Bojović.

Poručila je da se vrijeme kada se odlučivalo u četiri zida i kada je blagostanje režima bilo jedino važno, završilo 2022. godine.

Građani su istakli potrebu za dodatnim ulaganjem u renoviranje fasada i pokretanjem novih infrastrukturnih projekata koji doprinose kvalitetu života u naselju.

Ona je obišla i "Bazar", drugi najveći tržni centar u Podgorici.

"Tokom razgovora sa vlasnicima tezgi, mogli su da se čuju konkretni problemi sa kojima se oni svakodnevno suočavaju, poput loše klimatizacije i izolacije objekta, kao i krova koji se nalazi u kritičnom stanju. Ovi poblemi, koji su naslijeđeni od bivšeg režima, značajno utiču na broj kupaca, posebno tokom zimskih i letnjih mjeseci, kao i na promet vlasnika tezgi", navode u saopštenju koalicije "Za budućnost Podgorice - grad svih nas".

Borovinić Bojović je pozvala proizvođače i prodavce da zajedno pronađu najefikasnija rješenja za naslijeđene probleme, naglasivši da su vrata lokalne uprave uvijek otvorena za njih.

Naglasila je da je koalicija "Za budućnost Podgorice" odlučna da sasluša svaki glas i da zajedno sa građanima razvija Podgoricu.

"Vrijeme kada se odlučivalo u četiri zida, kada su na ključnim pozicijama bili stranački klimoglavci i kada je blagostanje režima bilo jedino važno se završilo 2022. godine. Nema povratka na staro. Mi vjerujemo da ćemo 29. septembra dobiti povjerenje građana da nastavimo tamo gdje smo stali – da nastavimo da zajedno sa vama razvijamo i unapređujemo Podgoricu", kazala je Borovinić Bojović.

Iz koalicije su naveli da će nastaviti da razgovaraju sa građanima drugih naselja u Podgorici.

"Na svakom koraku dobijamo potvrdu da se naši rezultati vide i osjećaju u svakodnevnom životu. Sa tom energijom i posvećenošću nastavljamo da gradimo Podgoricu u kojoj svi možemo živjeti bezbrižno, sigurno i slobodno", navode u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се