Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.L.B.

21. 08. 2024. 12:40 >> 13:05

POLICIJA SAOPŠTILA

Maloljetnica osumnjičena za prodaju droge u Porto Montenegru

Šesnaestogodišnjakinja iz Podgorice osumnjičena je za prodaju kokaina i ekstazija u Porto Montenegru, saopštila je Uprava policije. Protiv nje je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je saopštila da su u mjestu Porto Montenegro kontrolisali maloljetnicu iz Podgorice kod koje je pronađeno manje pvc pakovanje sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je kokain.

Kako navode kontrolisan je i M.M. (30) iz Kotora kod kojeg su pronađena tri komada tableta ekstazija.

"Od njih su prikupljena obavještenja na zapisnik, te je policija došla do sumnje da je maloljetnica u zamjenu za novčanu naknadu M.M. dala pomenute tablete, te da je preostalu drogu koja je kod nje pronađena takođe imala namjeru da proda", navodi policije.

Protiv šesnaestogodišnjakinje je po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija navodi i da je sa događajem upoznat i Centar za socijalni rad u Tivtu radi preduzimanja radnji iz njihove nadležnosti.

Takođe, službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su u mjestu Verige kontrolisali vozilo u kojem su se nalazila dva punoljetna i tri maloljetna lica iz Bosne i Hercegovine.

"Maloljetnik star 17 godina predao je policijskim službenicima manje pvc pakovanje sa sadržajem droge marihuana. Od pomenutih pet osoba prikupljena su obavještenja na zapisnik u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Tivat, te su policijski službenici nakon preduzimanja aktivnosti iz svoje nadležnosti došli do sumnje da je maloljetnik omogućio uživanje marihuane za ostale", navodi policija.

Sa događajem je upoznat Centar za socijalni rad Tivat, kao i nadležni tužilac po čijem je nalogu protiv sedamnaestogodišnjaka podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Osim toga, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su od početka avgusta podnijeli prekršajne prijave protiv sedam osoba zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

“Kod njih su u odvojenim događajima pronađene manje količine narkotika – marihuana, kokain i ekstazi”, saopštila je policija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније