Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Marko Terzić, TVCG

11. 08. 2024. 19:56 >> 20:02
Čitaj mi:

u podgorici

Ekipa TVCG na terenu sa saobraćajnom policijom: Propisi se često ne poštuju

A u prethodne dvije godine drastično je porastao broj stradalih u saobraćajnim nezgodama tokom ljetnje sezone. Često svjedočimo i nezgodama s tjelesnim povredama ili materijalnom štetom, ali statistika očigledno nije dovoljna opomena da se promijene navike pojedinih vozača. U to se uvjerila i ekipa TVCG koja je bila na terenu sa saobraćajnom policijom u Podgorici.

"Od kada je počela sezona od 1.7. do 1.8. imamo evidentirane 185 saobraćajnih nezgoda. Imamo i sa lakšim i tjelesnim povredama i jedno lice koje je stradalo", kazala je iz saobraćajne policije OB Podgorica Milica Vuletić.

I to su samo podaci podgoričke policije, koji bi malo koga trebalo da iznenade.

Iako se stalno apeluje na vozače da poštuju saobraćajne propise, to do mnogih nikako ne dopire. Zato su udarci po džepu, možda i najbolje rješenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније