Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J. [ Darko Bulatović ]

11. 08. 2024. 17:36 >> 19:27
Čitaj mi:

istorija kluba nestala za 20 minuta

Nikšić: Izgorjele prostorije FK Polet Stars, uništena dokumentacija

Prostorije Fudbalskog kluba Polet Stars iz Nikšića u potpunosti su izgorjele u požaru koji je izbio danas oko 16 sati. Kako je za RTCG kazao direktor kluba Slaviša Đurković, cijela istorija kluba nestala je u roku od 20 minuta.

"Mene su pozvali da je požar kod svlačionica, nisam ni u ludilu sumnjao da gore svlačionice. Tako da je za nekih 20 minuta maltene nestala istorija kluba - slike, dokumentacija, oprema, 50 lopti, oko 100 trenerki, 3-4 garniture dresova, sve što je klub od postojanja držao tu zaključano u svlačionici, to je izgorelo za nekih 20 minuta", kazao je Đurković. 

Ističe da je trening bio zakazan za 18 sati, ali da djeca sada više nemaju gdje da se presvuku. 

"Ne znam šta da kažem, tuga tužna. Potpuno je sve izgorjelo, potpuno, jedna olovka nije ostala", kaže Đurković. 

Sve što je vatra progutala, nikšićkom klubu je značilo mnogo.

"Nama je to zlata vrijedilo, i mi smo tu bili, kao u svojoj kući, već petnaest godina, održavali, čuvali, evo, ne znamo šta da radimo. Očekujem, pravo da vam kažem, pomoć, svih struktura grada", dodao je Đurković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније