Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J.

10. 08. 2024. 12:19 >> 12:22
Čitaj mi:

nakon akcije

Procesuiran vozač koji je sinoć bježao od policije

Nadležni tužilaštvo procesuiralo dvadesetdvogodišnjeg Remi Michel Philipea, državljanina Francuske sinoć je bježeći od podgoričke policije izazvao haos, saznaje CdM.

 

Njega tužilaštvo tereti da je počinio krivično djelo 376 Krivićnog zakonika Crne Gore – napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Kako je portal RTCG sinoć objavio vozač se nije zaustavljao na znak STOP. Zbog toga je policija krenula u potjeru za njim i to sa više vozila.

Sustigli su ga na Bulevaru Džordža Vašigtona, tako što su udarili u njegovo vozilo čime je bio prinuđen da stane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније