Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J.

01. 08. 2024. 22:27 >> 22:30
Čitaj mi:

UHAPŠENI U NIKŠIĆU

Policajci zatekli dvije osobe kako kradu

U Nikšiću su uhapšene dvije osobe zbog krađa, saopšteno je iz Uprave policije. Jedna od njih je maloljetna osoba a druga je I.B. (20).

Radom na terenu policijski službenici su uočili dvije osobe koje su u tom momentu otuđivali stvari i predmete iz vozila koja su bila parkirana na jednom parking prostoru.

"Nakon što su lišeni slobode, utvrđeno je da ova lica ne posjeduju lična dokumenta sa sobom, a jedno lice se predstavilo policijskim službenicima pod tuđim imenom i prezimenom, nakon čega su ova lica dovedena u prostorije Odjeljenja bezbjednosti radi utvrđivanja identiteta", piše u saopštenju Uprave policije.

Preduzimajući dalje kriminalističke mjere i radnje, utvrđeno je da se radi o osobi I.B. (20) a da je druga osoba maloljetnik.

"Protiv njih su podnijete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru i Zakona o ličnoj karti.
Takođe, pomenuta lica se sumnjiče da su u prethodnom periodu na području opštine Nikšić počinili deset krađa, i tom prilikom otuđili tri vozila sa parking prostora ispred stambenih zgrada, mobilne telefone, i ručni alat veće materijalne vrijednosti, kao i ostale predmete koje su pronalazlili prilikom krađa.
O navedenim događajima je obaviješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću kojem su lica sprovedena na dalju nadležnost", piše u saoštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније