Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

31. 07. 2024. 11:40 >> 11:45
1
Čitaj mi:

demokrate

"Paljenje vozila pokušaj zastrašivanja našeg funkcionera"

Demokratska Crna Gora najoštrije osuđuje ovakav neljudski i bestijalan čin paljenja vozila i pokušaja zastrašivanja našeg funkconera Miloša Čukića, koji, u to nema sumnje, dolazi od strane kriminalnih struktura kojima i na lokalnom i na državnom nivou smeta istina koju saopštavamo, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Jutros je, u ranim jutarnjim satima u naselju Trešnjevo u Andrijevici, ispred porodične kuće, zapaljeno vozilo funkcioneru Demokrata, članu Glavnog odbora Partije i menadžeru Opštine Andrijevica Milošu Čukiću.

"Čukić je u izjavi koju je dao nadležnim policijskim organima, saopštio da iza ovog čina ne može stajati nijedan motiv osim politički i da njegove sumnje upućuju isključivo na to, iz razloga što je u prethodnom periodu izborne i postizborne kampanje, kao nosilac medijske kampanje liste Demokrata, skretao pažnju javnosti na visoku stopu povezanosti određenih političkih subjekata u Andrijevici sa BIL licima, kao i podnosio krivične prijave protiv lica iz Opštine Andrijevica i Ministarstva prostornog planiranja i urbanizma zbog zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja opštinskih dokumenata", navode iz Demokrata.  

Počiniocima su poručili: "vozilo možete zapaliti, imovinu uništiti, ali istinu i slobodnu riječ nikada nećete moći, jer je organizovane kriminalne grupe nisu ugasile ni kad su bile najjače, a najmanje će danas". 

Iz Demokratske Crne Gore pozivaju nadležne organe da nezavisno i profesionalno sprovedu istragu i utvrde motiv i okolnosti ovog nemilog događaja. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније