Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj. [ Beta ]

01. 07. 2024. 09:53 >> 12:21

Dačić

CG policija oduzela telefon ženi ubijenog teroriste, šalju ga u Srbiju na vještačenje

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je crnogorska policija obavila razgovor sa suprugom čovjeka koji je u subotu ranio žandarma ispred izraelske ambasade u Beogradu i da joj je oduzet telefon koji će biti poslat u Srbiju na vještačenje.

Gostujući na televiziji Pink Dačić je ocijenio da je njen iskaz potvrdio da je rIJeč o terorističkom aktu.

"Ona kaže da je bila u Plavu sa svojim sinom. Stigla joj je video poruka. Njen muž je bio u gradskm prevozu i rekao je da ga taj autobus vodi u raj. Pominjao je Izraelce koji ubijaju muslimane", naveo je Dačić.

Pripadnik Žandarmerije M.J. pogođen je u subotu samostrelom u vrat ispred ambasade Izraela u Beogradu. On je pucao u napadača koji je od zadobijenih rana preminuo.

Taj akt proglašen je terorističkim napadom i Ministarsto unutrašnjih poslova podiglo je mjere bezbjednosti na teritoriji cijele Srbije.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da će crveni bezbjednosni alarm biti na snazi najvjerovatnije do utorka i da će se država obračunati sa terorizmom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније