Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj.

02. 07. 2024. 13:05 >> 13:58

USLJED OLUJE

Prevrnuo se brod u Skadarskom jezeru, spašene dvije osobe

Brod sa dvoje stranih državljana prevrnuo se u Skadarskom jezeru, ali su brzom intervencijom službenika NP te osobe spašene, saopšteno je Portalu RTCG iz Nacionalnih parkova Crne Gore.

"Brod se prevrnuo, ali su službenici NP Skadarsko jezero reagovali brzo i spasili dvoje stranih državljana", kazali su nam iz NPCG. 

"Služba zaštite stoji na raspolaganju svim turistima i lokalnim zajednicama za bilo kakvu pomoć. Apelujemo na sve korisnike prostora i turiste da se prije planiranja bporavka u zaštićenom području dobro informišu o vremenskim prilikama jer je to jedan od prvih uslova da boravak u prirodi bude bezbjedan", saopšteno je Portalu RTCG iz NPCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније