Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N. N.

15. 06. 2024. 20:55 >> 20:55
Čitaj mi:

Dječak s druge planete

Jamal: Srećan sam zbog pobjede, ali već razmišljam o sljedećem meču

Kada je Ćavi "u vatru" bacio Lamina Jamala nije bilo previše pompe, jer je mnogo igrača Barselone debitovalo u tinejdžerskim godinama, a onda se gubilo.

Ali, dječak čiji je otac iz Maroka, a majka iz Ekvatorijalne Gvineje, iz meča u meč je pokazivao da je poseban i dobio nadimak "novi Mesi".

U pobjedi nad Hrvatskom je postao najmlađi fudbaler ikada na evropskim prvenstvima sa 16 godina i 338 dana, a riječima u intervjuu nakon meča pokazao koliko je zreo. Da je stvarno nešto posebno...

"Veoma sam srećan zbog pobjede i debija, ali već razmišljam o sljedećoj utakmici", poručio je biser svjetskog fudbala.

As Barselone je asistirao Daniju Karvahalu za 3:0, a često su ga čuvala po dvojica Hrvata.

"Rečeno mi je da što više idem u sredinu, a ja sam tu da pomognem timu, da se branim, šta god je potrebno. Veoma smo efikasan tim, danas se vidio rad koji smo uložili tokom svih ovih mjeseci. Drago mi je da je Karvahal postigao gol, u nevjerovatnoj je formi", rekao je Jamal.

Igrač meča je bio strijelac i asistent, Fabijan Ruis.

"Znali smo da će biti veoma teško, ali smo izuzetno srećni što smo ostvarili pobjedu protiv ovakvog tima. Morata mi uvijek govori da ga tražim dubinskim loptama, on se dobro demarkira. Ubacio sam pas, a on je odlično primio loptu i dao sjajan gol. Veoma sam srećan i što sam se i ja upisao u listu strijelaca, ali već nam je u mislima Italija. Biće to još jedna veoma teška utakmica, biće potrebno da izađemo sa istom koncentracijom i odnesemo važnu pobjedu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније