Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В.

21. 05. 2023. 21:12 >> 21:12

VELIKI INCIDENT U NOVOM SADU

Vuk Lazović započeo opštu tuču na meču Vojvodine i Partizana

Veliki incident dogodio se na prvom meču finalne serije plej-ofa prvenstva Srbije između Vojvodine i Partizana u Novom Sadu. U finišu prvog poluvremena crnogorski reprezentativac Vuk Lazović je grubo faulirao igrača Vojvodine Muhameda Aziza Aidija, koji je ostao da leži na terenu. Kada je ljekarska ekipa ušla da Aidiju pruži pomoć, Lazović se unio u lice rivalu i započeo opštu tuču.

Igrači Vojvodine odmah su prišli kako bi se obračunali sa Lazovićem. U opštoj tuči su učestvovali gotovo svi rukometaši oba tima.

Utakmica je prekinuta u tom momentu, a isključeni su Lazović, Petar i Boris Radivojević.

Poslije konsultacija sudija, delagata i čelnika oba kluba, utakmica je ipak nastavljena….

Vojvodina je na kraju slavila nakon dva produžetka 32:28.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније