Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

07. 05. 2024. 15:41 >> 15:50

polufinale aba lige

UP: Pojačane kontrole uoči meča Budućnosti i Partizana

Meč košarkaša Budućnosti i Partizana koji će biti odigran večeras u Podgorici u polufinalu AdmiralBet ABA lige privlači dosta pažnje, što zbog rezultata, ali i zbog bezbjednosti. Policija je izdala saopštenje u kojem navodi da će vršiti pojačane kontrole.

"Imajući u vidu značaj košarkaške utakmice koja će se danas odigrati u SC „Morača“ u Podgorici između KK „Budućnost“ iz Podgorice i KK „Partizan“ iz Beograda, te da se na istoj očekuje veliki broj navijača pristalica oba kluba, policija će vršiti pojačane kontrole u cilju održavanja stabilnog javnog reda i mira."Kroz pojačano angažovanje policijskih službenika kontrole će biti realizovane sa posebnim fokusom na ulaze u SC „Morača“, kao i organizovane navijačke grupe. Vjerujemo, da će kao i mnogo puta do sada, Podgorica biti dobar domaćin, te da će svi akteri večerašnje utakmice doprinijeti da ona protekne u fer i sportskoj atmosferi, na zadovoljstvo svih prisutnih."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније