Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

19. 05. 2024. 11:50 >> 11:55

UOČI POSLJEDNJEG KOLA

Gvardiola: Ne smijemo da slavimo prerano; Arteta: Vjerujem u titulu

Mančeser siti je na korak od istorije, pošto niko nikada nije osvojio četiri vezane titule u Premijer ligi. "Građanima" je za taj podvig potrebna pobjeda nad Vest Hemom na "Etihadu" u poslednjem kolu koje se igra danas.

Siti ima dva boda viška u odnosu na Arsenal. Svaki drugi rezultat osim njihove pobjede, uz pobjedu Arsenala nad Evertonom vratio bi pehar u London.

"Imamo priliku da krunišemo još jednu dobru sezonu. Igramo pred našim navijačima, sve je u našim rukama i to ne smijemo da uprskamo. Vest Hem je odlična ekipa, pokazala je to mnogo puta ove sezone i zato je potreban maksimalan fokus. Ne smijemo da slavimo prerano jer to može skupo da nas košta", rekao je trener "građana" Pep Gvardiola i dodao:

"U svakom slučaju, šta god da se dogodi, biću ovdje i sljedeće sezone."

U Arsenalu, međutim, vjeruju u pomoć gradskog rivala.

"Ne zavisi sve od nas, ali vjerujemo da možemo da osvojimo titulu. Očekuje nas duel pred našim navijačima i potrebno je da pobijedimo Everton, a tek poslije toga stičemo pravo da slušamo šta se događa u Mančesteru. Ukoliko mi ne uradimo ono što je do nas, onda sve drugo pada u vodu", rekao je Arteta.

Posljednje kolo obilježiće i oproštaj Jirgen Klopa od Liverpula nakon devet godina. Na "Enfild" dans stiže Vulverhemton, u meču bez rezultatskog značaja...

"Teško je reći zbogom, ali hajde da se sjećamo svih dobrih stvari. Uz sve uspjehe ovaj grad ima i nešto posebno, ljudi koji žive ovbje naučili su me da "nikada neću hodati sam", kazao je Njemac uoči meča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније