Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

23. 06. 2015. 14:18 >> 14:09
1

LAZOVIĆ U LIBEKU

Još jedan naš reprezentativac u Bundesligi

Crnogorski rukometni reprezentativac Vuk Lazović novi je član njemačkog Libeka, saopšteno je iz tog kluba.

Navodi se da je Lazović sa tim bendesligašem potpisao dvogodišnji ugovor.

On je šesti crnogorski rukometaš u Bundesligi, a u Libeku će igati sa Vukom Borozanom.

Lazović je u crnogorskom dresu debitovao u duelu sa Srbijom, a u karijeri nastupao je za Partizan, Vardar, Slovan, špansku Antekjeru i Vojvodinu.

On je kazao da je srećan što mu se ukazala šansa da nastupa u Bundesligi.

"Vjerujem da sam je svojim radom zaslužio, ali se posebno zahvaljujem mojim menadžerima koji su omogućili ovaj transfer. Libek je veliki klub u Njemačkoj i sigurno da ću uraditi sve da opravdam ukazano povjerenje i dam doprinos u ostvarivanju zacrtanih ciljeva", kazao je Lazović u izjavi dostavljenoj agenciji Mina.

On je četvrti crnogorski rukometaš koji preko menadžerske agencije iz Frankfuta, čiji su Saša Bratić i Miloš Pavićević agenti, prešao u Bundesligu, poslije Vladana Lipovine, Vuka Borozana i Stevana Vujovića, dok je Branko Vujović postao član poljskog Kielcea, učesnika finalnog turnira Lige šampiona.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније