Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

07. 05. 2024. 11:36 >> 11:36
Čitaj mi:

uoči meča sa megom

Sferopulos: Očekujem potpuno drugačiji duel

Izabranici trenera Janisa Sferopulosa od 20.00 gostuju Megi u drugom meču polufinala ABA lige. Domaćin će na teren bez povrijeđenih Plavšića, Gnjidića i Miljenovića.

Zvezdin strateg Janis Sferopulos ne zavarava pobjeda od 30 poena razlike u duelu prije četiri dana.

"Pred nama je druga utakmica polufinalne serije protiv ekipe Mege i očekujem potpuno drugačiji duel u odnosu na onaj koji smo odigrali na našem terenu. Moramo da budemo fokusirani i maksimalno koncentrisani tokom čitave utakmice, da igramo našu igru i ispoštujemo plan”, istakao je Grk.

“Mislim da smo u prvoj utakmici bili fokusirani, ispoštovali smo sve dogovore koje smo imali, ali ne treba rezultat iz prvog meča da nas zavara. Mislim da će Mega izaći sa mnogo više energije sada. Neće biti kompletni, ne znam kakva je situacija sa Plavšićem, ali znam da Miljenović neće igrati. Ja mu ovom prilikom želim brz oporavak jer je imao sjajnu sezonu do sada. Ako budemo opet na maksimumu i ako odradimo što trener bude tražio od nas, mislim da neće biti problema. Mi poštujemo sve ono što su uradili ove sezone, ali znamo gdje smo i da smo favoriti. Jasno je da idemo na pobjedu”, poručio je Nedović.

Zvezdi je u predstojećih 40 minuta ostalo samo da ozbiljnim pristupom formalizuje svoje u borbi za trofej gdje će ići na pobjednika drugog polufinalnog para u kojem se sastaju Partizan Mozzart Bet i podgorička Budućnost (crno-beli vode sa 1-0 u seriji).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније