Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

06. 05. 2024. 15:09 >> 15:11

PRED DRUGI MEČ POLUFINALA

Pajović: Suđenje nije bilo na nivou ABA lige, između klubova nema problema

Košarkaški klub Budućnost Voli je serijom objava, što na sajtu, što na društvenim mrežama istakao da su sudije naparvile velike greške u prvom meču polufinalne serija zbog čega traži smjenu sudijskog komesara. Ipak, kako ističe sportski direktor Gavrilo Pajović, ovakve stvari ne utiču na odnos sa klubom iz Humske.

„Atmosfera na utakmica između Budućnosti i Partizana bez obzira da li se igra u Beogradu ili Podgorici je uvijek onakva, kakva treba da bude. U pitanju je prava sprotska atmosfera. Pozivam naše navijača ispred kluba da budu korektni, da navijaju fer i sportski. Moram da naglasim da mi nismo imali nikakvih problema u Beogradu, imali smo sjajan ambijent, a na kompletnu atmosferu je uticao apel trenera Željka Obradovića. Očekujem zaista sportski spektakl u meču koji slijedi“, kazao je Pajović za RTCG i dodao: 

„Odnosi između Partizana i Budućnosti nisu poremećeni saopštenjima koja smo objavili. Mi smo uputili primjedbe na kriterijum suđenja i na greške koje su napravljene. Nezadovljni smo, pokazali smo zašto smo nezadovoljni. Cilj nije da pravimo pritisak, nego da konstatujemo na greške i da utičemo na ljude koji se bave suđenjem i delegiranjem, da se ne igraju sa ugledom Budućnosti i ugledom ABA lige, koja mora da napreduje i raste u svim segmentima, da profesionalno i odgovorno rade svoj posao. Problema između Partizana i Budućnosti nema i nikada ih nije bilo. Ponavljam, očekujem sjajnu atmosferu, sportski ambijent i spektakl u dvorani „Morača“.

Duel Budućnosti i Partizana je sjutra do 18 sati u dvorani "Morača" prenos je na TVCG2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније