Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

07. 05. 2024. 10:28 >> 10:29
Čitaj mi:

BRAZILAC NA METI KRITIKA

Karager: Kazemiro je gotov, vrijeme mu je za MLS ili Arabiju

Mančester junajted je doživio novi nokaut i ubjedljivim porazom od Kristal Palasa (4:0) pao na 8. mjesto Premijer lige.

Frapantan je podatak da su "crveni đavoli" u 2024. godini u Londonu primili više golova nego Arsenal - na pet utakmica u glavnom gradu Ujedinjenog Kraljevstva Andre Onana je čak 13 puta vadio loptu iz mreže, a "tobdžije" su savladane 11 puta na 13 utakmica.

Engleski mediji se bave razlozima dugogodišnjih muka velikana sa "Old traforda", a jedan od najcjenjenijih stručnih konsultanata Džejmi Karager smatra da je jedan od problema Kazemiro.

Brazilac je stigao prije dvije godine, nakon što je osvojio petu titulu prvaka Evrope sa Realom, ali nije ponovio igre iz Reala.

"Mislim da Kazemiro ima još samo nekoliko utakmica na vrhunskom nivou pred sobom. Znam da je ostvario mnogo tokom karijere, znatno više nego ja, ali je gotov. Da sam mu menadžer, bio bih na telefonu sa klubovima iz MLS-a ili Saudijske Arabije", oštar je bio bivši kapiten Liverpula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније