Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

07. 05. 2024. 16:30 >> 16:30

PRED REVANŠ SA BAJERNOM

Anćeloti: Želimo intenzivniji meč, spremni smo i za produžetke

Fudbaleri Reala i Bajerna sjutra će u Madridu odigrati revanš polufinala Lige šampiona.

Nakon 2:2 u Minhenu rezultatski sve je otvoreno, ali će Real imati prednost jer igra pred svojim navijačima.

Po osvajanju titule u La Ligi, igrači Reala potpuno mogu da se okrenu duelu sa Bavarcima.

"Igra sa ofanzivnim i defanzivnim intenzitetom i ritmom je bolja. U prvom meču na defanzivnom planu mogli smo da uradimo više. Želimo intenzivniji meč", kazao je trener Reala Karlo Anćeloti.

"Danas je dan za koji vrijedi živjeti, blizu smo toga da igramo u finalu. To je velika motivacija. U srijedu će biti komplikovano, prije meča biće straha i zabrinutosti. Danas ćemo uživati, a sutra brinuti. Ako moramo kroz produžetke do finala, igraćemo ih", dodao je Italijan.

Uporedio je dva velika kluba.

"Bajern i Real su slični klubovi, velike tradicije i istorije u ovom takmičenju. Poštujemo ih jer su uradili dobar posao, bili bolji od nas u prvom meču. Oba tima su dobri u tranziciji. U tom smislu su možda najopasniji timovi Evrope, uz dobru ravnotežu i rizik može dobro da se kontroliše".

Kratko je opisao svoju trenersku filozofiju.

"Vaša ideja je da se prilagodite karakteristikama igrača i ne volim da imam tim koji ima jedan identitet", rekao je Karlo i dodao da će braniti Lunjin.

"Kurtoi je potrebno vrijeme da dosegne formu. Igrao je protiv Kadisa jer je trenirao dobro, branio je odlično, pokazao sigurnost, samopouzdanje, ali još nije na najvišem nivou", zaključio je italijanski stručnjak.

Meč u Madridu je sjutra od 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније