Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

К.Р. [ Politika ]

27. 11. 2023. 22:49 >> 22:49
2

RAT U UKRAJINI

Britanski ministar: Putin pojačava invaziju na Ukrajinu

Britanski ministar odbrane Grant Šaps izjavio je danas da Rusija pojačava svoju invaziju na Ukrajinu i da šalje više Rusa u smrt nego u bilo kom trenutku od početka rata.

"Putin pojačava svoju invaziju i besmisleno šalje više Rusa da ginu nego u bilo kom trenutku od početka rata. Ukrajinska hrabrost i zapadna podrška koče njihovo napredovanje, ali ne možemo biti zadovoljni sobom. Ukrajini je potrebna naša nepokolebljiva podrška da bi se borila i pobijedila", napisao je Šaps na platformi Iks.

Britanska obavještajna služba je danas saopštila da je u posljednjih šest nedjelja došlo do vjerovatno najveće stope ruskih žrtava u ratu do sada. Teški gubici su uglavnom uzrokovani ruskom ofanzivom na Donbas, grad Avdijevku, prenosi Ukrinform. Tokom novembra 2023. godine, ruske žrtve, kako je saopštio ukrajinski Generalštab, kreću se u prosjeku od 931 dnevno.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније