Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ M.M.Lj. ]

22. 03. 2023. 09:55   >>  09:58

UDRUŽENjE UGOSTITELjA

Turistička sezona biće jedna od boljih, očekivan blagi rast cijena

Pripreme za ljetnju turističku sezonu su u toku, a prema najavama, biće jedna od boljih, kažu u Udruženju ugostitelja Budve. Očekuju da će doći i do blagog rasta cijena, a potenciraju i jedan od većih problema crnogorskog turizma, a to je nedostatak radne snage.

“Pripreme za sezonu su u toku. Čini mi se da nikad spremnijii optimističniji nismo očekivali. Prema svim najavama ovo bi trebalo da bude velika turistička sezona”, naveo je Aleksandar Jovanović iz Udruženja u emisiji "Dobro jutro Crna Goro".

Jovanović je kazao da nadu uliva povećan boj letova.

“Mislim da neće biti spuštanja cijena, već i blagog podizanja jer su ulazne cijene artikala koje držimo u restoranima poskupile I zbog toga je logični da dože do poskupljenja,. To nije ništa novo, ništa što već nije viđeno u okruženju, što se neće desiti u okruženju. Tako da Budva ostaje jedna od jeftinijih destinacija što je dobro kada je riječ o interesovanju turista koji ovdje dolaze”, rekao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније