Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Б.Ч.Ј.

13. 12. 2022. 15:09   >>  15:06

BRITANSKIH TURISTIČKIH AGENATA

CG među finalistima za nagradu u kategoriji "Omiljena skrivena destinacija"

Crna Gora se našla među finalistima za prestižnu nagradu britanskih turističkih agenata Travel Gossip Awards 2023, u kategoriji "Omiljena skrivena destinacija", saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore (NTOCG)

Kako su pojasnili, riječ je o prestižnom događaju "Travel Celebration", u okviru kojeg turistički agenti iz Velike Britanije putem online platforme "Travel Gossip" glasaju za najpoželjniju destinaciju.

"U trci za ovom titulom, Crna Gora takmiči se sa destinacijama kao što su: Halkidiki, Kostarika, Britanska Kolumbija i Sveti Vinsent i Grenadine", kazali su iz NTO-a.

Dodjela prestižnih nagrada Travel Gossip-a, "The Travel Celebration" će se održati 28. marta 2023. godine u Londonu, u saradnji sa Gold Medal, Pure Lukuri, Cruise Plus i Incredible Journeis.

"Ova nominacija doprinosi unapređenju imidža i promociji Crne Gore kao turističke destinacije u Velikoj Britaniji, budući da je Travel Gossip specijalizovana platforma koja putem društvenih mreža, e-marketinga i road show-a okuplja hiljade turističkih agenata i turoperatora sa ovog tržišta", navodi se u saopštenju.

Da se naša zemlja u Evropi pozicionira kao atraktivna turistička destinacija, kako navode iz NTOCG, potvrđuju i podaci Evropske komisije za putovanja (ETC), prema kojima se Crna Gora našla na drugom mjestu liste TOP 5 najbolje ocijenjenih destinacija u periodu od oktobra oktobra 2021. do septembra 2022. godine.

Glasanje je u toku i traje do 29. januara 2023. godine, u okviru kojeg turistički agenti iz Velike Britanije mogu birati svoje favorite putem linka: https://travelgossip.evessiocloud.com/live/en/page/voting

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније