Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Mina [ B.B. ]

06. 04. 2022. 13:40 >> 13:43

TURTISTIČKA ORGANIZACIJA

U Tivtu influenseri iz Turske

Turistička organizacija (TO) Tivta, u saradnji sa nacionalnom avio-kompanijom Air Montenegro i hotelom Regent Porto Montenegro, realizuje kampanju promocije turističke ponude na tržištu Turske.

Iz TO Tivta su saopštili da je, u cilju intenzivnije promocije ponude destinacije i direktnih letova Istanbul-Tivat nacionalne avio-kompanije, planirana realizacija posjete influensera sa ovog tržišta.

"U periodu od 31. marta do 2. aprila u Tivtu je boravio food influenser Gurhan Kara. Rezultat posjete je preko 50 objava na njegovom profilu o destinaciji, hotelu Regent Porto Montenegro i turističkoj ponudi“, navodi se u saopštenju.

Kara je kazao da je Tivat prelijep grad, sa divnom prirodom, odličnom gastro ponudom i ugodnim smještajem.

"Ljudi su jako topli i druželjubivi. Dočekani smo sa velikom ljubaznošću. Veoma je pogodno što se aerodrom nalazi u blizini svih mjesta za posjetu, kao i hotela. Direktan let iz Istanbula za Tivat takođe čini ovaj grad interesantnom i poželjnom destinacijom za goste iz Turske“, naveo je Kara.

Iz tivatske TO su dodali da je početkom aprila u Tivtu boravio i influenser Halil Bekar.

"Imajući u vidu da su u fokusu njegovih objava destinacijske fotografije, tokom svog boravka posjetio je ruralno naselje Gornju Lastvu, tivatski zaliv sa naglaskom na tri ostrva - Ostrvo cvijeća, Sveti Marko i Gospa od Milosti, kao i ribarsko naselje Bjelila“, navodi se u saopštenju.

Iz TO su dodali da u maju očekuju posjetu još jedne influenserke sa ovog tržišta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније