Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

07. 05. 2024. 18:51 >> 18:51
1
Čitaj mi:

NOSILAC LISTE "BUDVA MOŽE BOLJE"

Milović: Vratićemo petokraku iznad stadiona u Petrovcu, ma koliko nekima smetala

Nosilac liste "Budva može bolje" Nikola Milović poručio je da Petrovac mora da dobije građanski biro i servis koji bi građanima omogućio sve one usluge koje nudi gradska administracija, bez neposrednog i nužnog dolaska u Opštinu Budva.

"Petrovac nije samo dio Budve, on je svijetla stranica crnogorske istorije, a Petrovačka komuna učila je generacije Budvanki i Budvana kako se opstaje u najtežim vremenima. Zato, simbolično, vjerujemo da će baš poput tih vremena i danas Petrovac odigrati ključnu ulogu u borbi za oslobođenje Budve od svega onoga što je uništilo njen duh u proteklih nekoliko godina. Plan nam je da stanemo na kraj divljačkom ponašanju koje potire istoriju našeg grada. Vratićemo petokraku iznad stadiona, jer je ona dio identiteta naše Budve, ma koliko nekima smetala", poručio je Milović. 

Obećao je da će preduzeti niz konkretnih koraka koji će voditi u pravcu značajnog poboljšanja kvaliteta života građana ovog dijela opštine.

"Petrovac je dio Budve i vrijeme je da se prema njemu počnemo tako i ophoditi. Krajnje je vrijeme da građanima ovdje olakšamo svakodnevno funkcionisanje i, kao odgovorna lokalna uprava, omogućimo sve one servise koji su dostupni građanima iz centra grada. Petrovac može i mora da dobije građanski biro, servis koji bi građanima omogućio sve one usluge koje nudi gradska administracija, bez neposrednog i nužnog dolaska u Opštinu Budva", dodao je Milović. 

Poručio je i da će raditi na poboljšanju uslova pružanja primarne zdravstvene zaštite za mještane Petrovca. Vrijeme je da Dom zdravlja u Petrovcu dobije adekvatne uslove zbrinjavanja pacijenata sa odgovarajućim brojem zaposlenih i dežurnom službom.

"Planiramo da radimo i na valorizaciji zaleđa Petrovca. Sela u Paštrovićima moraju biti najbolja promocija turističke ponude. Pogled na more sa naših brda jedinstveno je blago koje nam je priroda podarila", zaključio je Milović. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније