Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Ч.Ј. [ Mina ]

30. 10. 2023. 11:28 >> 11:37

50 GODINA

Lidl radnicima u Njemačkoj daje bonus na inflaciju

Zaposleni u Lidlu u Njemačkoj ponovo će dobiti bonus na inflaciju.

Isplata bonusa vezana je za 50. godišnjicu ovog trgovinskog lanca.

Lidl će ponovo nagraditi svojih skoro 100 hiljada zaposlenih kompenzacijom za inflaciju, piše magazin Fenix.

Zaposleni na puno radno vrijeme dobijaju 500 eura, a oni koji su zaposleni na manje, 250 eura. Zaposleni na određeno vrijeme i studenti koji rade dobiće 150 eura, prenosi SEEbiz.

Premija je oslobođena plaćanja poreza i socijalnog osiguranja u skladu sa saveznim propisima. Njemački mediji pišu da ova informacija potiče iz interne komunikacije kompanije.

Lidl je ove godine proslavio 50 godina postojanja u Njemačkoj. Istorija Lidla počela je 1973. godine sa prvom filijalom u Ludvigshafenu u Njemačkoj, koju je osnovao sada 83-godišnji Dieter Schwarz.

Danas kompanija ima više od 3,2 hiljade filijala i 93 hiljade zaposlenih u Njemačkoj. Lidl je takođe aktivan u online maloprodaji od 2009. godine, ali za razliku od svojih filijala, fokus u online prodaji nije samo na hrani.

Lidl je sada zastupljen u preko 30 zemalja širom svijeta, a od prošle godine nudi i usluge selidbe kupcima u Njemačkoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније