Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina [ M.L.B. ]

22. 05. 2022. 23:11 >> 23:08

ŠPANIJA

Dozvoliće ulaz nevakcinisanima iz država van EU

Nevakcinisani državljani zemalja van Evropske unije (EU) koji planiraju da ljetuju u Španiji, moći će da uđu u tu državu, pošto vlada u Madridu ublažava antikovid mjere.

Uslovi za ljude koji dolaze iz Britanije ili neke druge države van EU biće identične sa uslovima za ulazak državljana iz Šengenske zone, prenio je Skaj njuz.

Turisti će na ulazu u zemlju morati da pokažu jednu od tri stvari: vakcinacioni sertifikat, negativan PCR test ili dokaz o preležanom virusu u prethodnih 180 dana.

Djeca mlađa od 12 godina neće morati da prikazuju nikakve sertifikate i dokaze.

Španski ministar turizma Rejes Maroto rekao je da su to odlične vijesti.

“Ovo je vijest koju koju sektor turizma željno iščekuje, to će olakšati dolazak turista izvan EU, a istovremeno se garantuju bezbjedni dolasci tokom glavnog dijela turističke sezone”, rekao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније