Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

08. 06. 2024. 15:50 >> 15:53

DRAGAN KRAPOVIĆ

"Evropska perspektiva nema alternativu"

Usvajanjem seta zakona neophodnih za dobijanje pozitivnog IBAR-a prešli smo značajnu etapu evropske dionice koja nikako ne znači da sada imamo pravo da usporavamo brzinu kojom se krećemo, kazao je ministar odbrane Dragan Krapović.

"Čestitam kolegama u Vladi Crne Gore, poslanicima u crnogorskom parlamentu i cjelokupnoj administraciji na velikom i predanom poslu i bezrezervnoj posvećenosti našem evropskom putu", poručio je Krapović. 

Ističe da smo pokazali izuzetnu odgovornost i odlučnost u sprovođenju reformi, dodatno osnažujući našu evropsku perspektivu koja, prema riječima Krapovića, nikada ne može imati alternativu.

"Usvajanjem seta zakona neophodnih za dobijanje pozitivnog IBAR-a prešli smo značajnu etapu evropske dionice koja nikako ne znači da sada imamo pravo da usporavamo brzinu kojom se krećemo. Naprotiv sada je više nego ikada važno da pokažemo dodatnu odgovornost i nastavimo još odlučnije da jačamo naše institucije, našu ekonomiju i naše građanke i građane gradeći modernu, savremenu i evropsku Crnu Goru", zaključio je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније