Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

04. 05. 2024. 16:19 >> 21:16
Čitaj mi:

ODŽIĆ MIKIJELJU

"Držite se taksi licenci, privremenih lokacija i plažnih barova"

Nosilac liste "Čist izbor - Petar Odžić - SDP, SD, LP i građani" Petar Odžić poručio je nosiocu liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad", Mladenu Mikijelju da na pomirenje poziva on, koji ne govori sa ljudima sa kojima je bio na listi na prošlim izborima, on koji je, kako kaže, ljude istog političkog uvjerenja posvađao.

Podsjetimo, nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad", Mladen Mikijelj saopštio je da nakon izbora 26. maja poslove u Budvi neće moći da dobijaju kao do sada, kako kaže, razni tajkuni bivšeg predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića predvođeni Bemaksom i sličnim kompanijama.

"Vi pozivate na transparentnost, a u istoj rečenici govorite da pojedine firme neće nikad dobijati poslove u Budvi. Objasnite nam kako mislite to da uradite, a da ne prekršite Zakon o javnim nabavkama? Da li hoćete da dogovorite poslove na isti način kao što ste dogovorili i kupovinu trajekta?", pita Odžić. 

Odžić navodi kako trajekt "Ruka pravde" truli na sidrištu, dok se "kucaju zadnja slova u predmetu u SDT-u".

"Niste Vi, gospodine Mikijelj, oduzeli liniju braći Ban, nego im prvo plaćali zakup, a onda i isplatili trajekte, kao da su novi, a ne stari nekoliko decenija. Vi ste praktično poslovni partneri. Posebno ste ponosni na poslovanje trajekta, koji je prihodovao nešto preko 5 miliona, a u isto vrijeme ste povećali troškove u firmi za preko 5 i po miliona", ocijenio je Odžić.

Odžić tvrdi da su u izbornoj godini sa 20.000 eura reprezentaciju povećali na 105.000 eura.

"Gospodine Mikijelj, već sam vam jednom rekao, sada ponavljam - držite se taksi licenci, privremenih lokacija i plažnih barova. U Budvi je situacija puno složenija od toga", zaključio je Odžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније