Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

04. 05. 2024. 12:55 >> 12:55
Čitaj mi:

MIKIJELJ

"Svi da radimo za budućnost Budve"

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad", Mladen Mikijelj poziva na ujedinjenje svih građana, ujedinjenje oko istinskih vrijednosti i bolje budućnosti da se zajedno omogući da Budva bude otvoren grada, da se obezbijedi prosperitet, stabilnost i normalan život.

"Sad je momenat da naš grad krene naprijed, da se pruži snažna podrška našoj koaliciji i da se svi okrenemo budućnosti. Budva je proteklih godina i decenija različito glasala, građani su se različito opredjeljivali, i mi imamo danas poštovanje za svakoga kako se god ranije izjašnjavao. Od mene niko neće čuti uvredu prema bilo kome, svi smo na istom zadatku i svi moramo dati doprinos u izgradnji bolje budućnosti pomorene Budve. I zato pozivam sve da podrže našu listu, a posebno ohrabrujem one koji su ranije povjerenje dali onima koji to nijesu zasluživali, da podrže našu listu koja ima najozbiljnije planove za Budvu koju volimo", rekao je Mikijelj.

Mikijelj tvrdi da nakon izbora 26. maja poslove u Budvi neće moći da dobijaju kao do sada, kako kaže, razni tajkuni bivšeg predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića predvođeni Bemaksom i sličnim kompanijama.

"Neće više biti protekcionizma i nezakonitosti, a oni koji su na taj način donosili odluke moraju položiti račune građanima ovog grada. Ima dovoljno vrijednih ljudi i preduzetnika u Budvi i Boki, koji mogu da kvalitetno rade sve te poslove i doprinesu izgradnji i prosperitetu našeg grada, a da se ne dovode tajkuni Mila Đukanovića koji ostvaruju ekstra dobit na štetu naše opštine. Sigurno je i da sin Mila Đukanovića neće više dobiti ni jedan privilegovan posao, jer je jasno na koji način je to do sada rađeno, potpuno mimo zakona. Mi znamo koliki je to stručnjak i biznismen i svaka njegova aktivnost je povezana sa protekcionizmom i oslanjanjem na rođačko-partijske veze, a ne na njegove sposobnosti i vještine. Dakle, tajkunima treba oduzeti nezaslužene privilegije, kao što smo im oduzeli gazdovanje trajektom, i vratili ga državi i građanima. I posebno sam ponosan sa poslovanjem trajekta, i sa činjenicom da taj novac umjesto u tajkunske džepove ide na korist naših građana. I da smo za godinu dana ostvarili ogromnu dobit - vratili sve što smo uložili i zaposlili veliki broj ljudi", dodao je Mikijelj.

Poziva sve da se okupe oko budućnosti.

"Završila su se vremena omraza i prebrojavanja krvnih zrnaca. Mi radimo za budućnost, i pozivamo da tim putem idu i oni koji su se sada odlučili na podjele, širenje neistina i podvala. I za njih ima vremena da se poprave i postanu ne samo na riječima, nego i na djelu pravi Budvani", zaključio je Mikijelj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније