Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

17. 05. 2024. 20:36 >> 20:56
3
Čitaj mi:

VILA GORICA

Na prijemu Novović i Marković, brojni ministri i poslanici

Svečanom prijemu povodom Dana nezavisnosti Crne Gore, koji se obilježava 21. maja, prisustvovali su brojni političari, poslanici i članovi Vlade, ali i vodeći ljudi u državnom tužilaštvu i NVO sektor.

Na prijemu su među zvanicama bili vrhovni državni tužilac Milorad Marković i glavni specijalni tužilac Vladimir Novović. 

 

 

Skupu koji je organizovao premijer Milojko Spajić prisustvovali su i ministar odbrane Dragan Krapović, ministar poljoprivrede Vladimir Joković, ministar finansija Novica Vuković, ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović, potpredsjednik Vlade i lider Demokrata Aleksa Bečić.

Među zvanicama bili su i generalni direktor RTCG Boris Raonić, princ Nikola Petrović, brojni opozicioni političari poslanik i predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović, bivši ministar prosvjete Damir Šehović, predsjednici opština Žabljak i Plav Radoš Žugić i Nihad Canović, predsjednik Bošnjačkog vijeća Suljo Mustafić, reis Islamske zajednice Rifat Fejzić...

Spajić je na prijemu poručio da će ostati posvećen napretku Crne Gore "svakog dana svog mandata i svog života".

"Ubijeđen sam da za Crnu Goru najbolja vremena tek dolaze, a Crna Gora da bi bila vječna mora biti izvrsna", zaključio je Spajić. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније