Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

26. 03. 2024. 15:23 >> 15:23
1
Čitaj mi:

DNP

"Komično kako se funkcioneri DPS-a utrkuju u cinkarenju Vukićević"

Gotovo da djeluje komično kako se funkcioneri DPS-a utrkuju u tužakanju i cinkarenju Maje Vukićević retvitujući i tagujući njen i naš politički stav kako bi polusvijet bez imena i prezimena slao prijetnje i uvrede na njen račun, poručili su iz Demokratske narodne partije (DNP).

"Medijsko politička hajka i prijetnje koje ovih dana dobija Maja Vukićević zbog stava da glasa protiv učlanjenja tzv. Kosova u PSSE više govori o "junacima" skrivenim iza društvenih mreža i ništavilu njihovih virtulenih i stvarnih profila. Prva tužibaba i cinkaroš DPS- a Ivan Vuković, poznat po tome što redovno plače kad mu se uruči poziv iz policije i tužilaštva, odavno je zaslužio da bude tagovan kao pokazni primjer političke uzaludnosti koji i u njegovoj partiji smatraju za stečaj funkcionerskih okolnosti", istakl su iz DNP-a. 

Ističu da ipak neće pozvati tužilaštvo da reaguje na postupke poslanika DPS-a Ivana Vukovića. 

"Ali što očekivati od individue koja je kao gradonačelnik Podgorice naredio komunalnoj policiji da u ponoćnim satima prekreče bilbord s likom patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija, osim da svoju nemoć i frustracije liječi prizemnim etikatiranjem jedne žene. Naravno da nam ne pada na pamet da pozivamo tužilastvo da ispita ima li u devijantnom ponašanju Ivana Vukovića elemenata bića krivičnog djela, jer znamo da bi se on odmah zaplakao i okačio na Tviter cijenu pampers pelena", saopštili su iz DNP-a. 

A Crna Gora, navode iz DNP-a, ne zaslužuje suze.

"Zato njega i sve majomrzce upućujemo i obavještavamo da će Maja Vukićević s velikim zadovoljstvom i ponosom glasati protiv prijema Kosova u PSSE, makar se Ivan Vuković u nastupu političkog delirijuma zauvijek vratio u svoje selo pored Foce i tako lišio Crnu Goru njegove genijalnosti", zaključuju iz DNP-a. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније