Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

27. 04. 2024. 10:20 >> 10:25
Čitaj mi:

REAGOVANJE

PES: Neutemeljenim napadima Abazović bi da zadrži cenzus

Poslanik GP URA Dritan Abazović koji se fotelji premijera radovao istovremeno sa Bemaksovim vatrometima, sada se jako nervira što se najveća hapšenja po nalozima tužilaštva dešavaju za vrijeme Vlade Milojka Spajića, poručuju iz Pokreta Evropa sad.

"Iako je tvrdio kako se formiranju nove Vlade raduju kriminalne strukture, aktuelni događaji ga potpuno demantuju, pa se nekada relaksirani Abazović sada jako nekontrolisano ponaša i pokušava da relativizuje uspjehe Vlade koje potvrđuju svi osim njega i njegovih kolega iz opozicije", poručuju iz PES-a.

Upravo aktuelni događaji, kako kažu u PES-u, najbolje demantuju nekadašnjeg premijera, koji je svojatao zasluge SDT-a.

"Sada mu više ništa nije ostalo osim da se bavi tračevima i neutemeljenim napadima, ne bi li zadržao cenzus. Međutim, ne bi nekada relaksirani Abazović bio toliko nervozan, da nije svjestan da će buduće istrage utvrditi kako je i kome dodjeljivao koncesije i pod kojim uslovima je arčio narodne pare za lobiranje u vrijeme svoje Vlade", zaključuje se u saopštenju PES-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније