Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Б.

01. 08. 2023. 22:34 >> 22:35
2

DEMOKRATSKA CG

Kukavičluk je svojstven DPS koji se godinama krio iza kodnih imena

U Demokratskoj Crnoj Gori su reagovali na saopštenje DPS, ističući da iz te partije kukavičluk pripisuju političkom subjektu čije je rukovodstvo o njihovim prijateljima iz kriminalnog svijeta govorilo i u vrijeme kad su institucije sistema pretvorili u sluganske ispostave Kavačkog, Škaljarskog i drugih klanova.

Kako navode u reagovanju, nijesu Demokrate mogli uplašiti ni dok su DSP kadrovi iz kriminalnih klanova hapsili i prebijali poštene ljude po Budvi, likvidirali ljude po Danilovgradu ili zajedno sa Belivukom mljeli i pravili ćevape od ljudskog mesa širom regiona, najavljujući da će ih sušiti na Njegušima.

"Ovakvo podmuklo savezništvo između politike i kriminala izaziva jezu i gnijev kod svih čestitih građana Crne Gore, ali i kod prijatelja iz Evrope. Zato su vas se svi odrekli. Vaša podrška je prepolovljena. Sa 143 na 70 hiljada glasova, od čega su 40.000 obezbijedila lica sa kodnim imenima, da ne kažemo DPS-ovi kriminalci. Dakle, pali ste na svega tridesetak hiljada regularnih glasova. Tako da već sad na Skaju možete da se registrujete pod kodnim imenom: 'partija za posprdavanje', jer te registracije vam nisu strane", navode u reagovanju.

Kako dodaju, kukavičluk je svojstven DPS-u koji se 20 godina krije iza kodnih imena Skaj aplikacija, digitalne tehnologije i par preduzetnika koji su svoje imperije sagradile u saradnji sa Kavačkim, Škaljarskim i drugim klanovima širom Crne Gore i regiona.

"Za svaku pohvalu je vaše hrabro ćutanje u kom nijeste smjeli ni pisnuti na brutalnosti koje smo ovih dana čitali, a i kako bi reagovali kad ste vi samo njihove sluge i podanici. Vaša odanost aplikacijama, derikožama, secikesama i šumama je stvarno dostojna divljenja. Divi se Crna Gora vašim šefovima bordova direktora, izvršnim direktorima, nekim poslanicima, nekim bivšim ministrima i drugim javnim funkcionerima koji su opljačkali preduzeća, uprave, insititucije, jendom riječju državu, ali su se neki makar predali, jer imaju zeru hrabrosti i dostojanstva za razliku od vas i vašeg funkcionera Ljuba Milovića koji je 'mafijao' po aplikacijama, pa šturnuo po šumama i gorama. Taman kao i vi kad ste smjehotresno prijetili da ćete braniti državu iz šume. A, ustvari ste govorili da se vraćate tamo odakle ste i došli", zaključuju u reagovanju Demokratske Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније