Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Radio Crne Gore ]

21. 06. 2023. 14:53 >> 14:53

ĐUKIĆ ZA RADIO

"Nema zainteresovanosti da se okončaju izbori u Šavniku"

U četrnaest crnogorskih opština lokalni izbori su održani 23. oktobra prošle godine, u trinaest opština su i završeni, samo šavnički i dalje traju bez naznaka kada će i kako biti okončani. Analitičar Stefan Đukić za Radio Crne Gore ističe da nema naznaka da će uskoro i biti završeni, jer nema zainteresovanosti da se ovi izbori okončaju, niti ima političke volje da institucije rade svoj posao.

“Mislim da ne postoji zainteresovanost da se ovi izbori završe. Nekako se svi ponašaju kao da se to ne događa, kao da se uopšte ništa nije desilo”, kaže sagovornik Radija.

Đukić smatra da mora da se čeka novi saziv Skupštine.

“Mora se čekati novi saziv parlamenta. Novi saziv mora da otpočne ovaj proces ispočetka, te ponovo raspiše izbore”.

Đukić smatra da nema političke volje da institucije funkcionišu.

“Našim političarima nije stalo da institucije rade svoj posao, i to se pokazuje na ovom malom prijmjeru”, zaključuje Djukić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније